Col·labora amb nosaltres!

Com ens pots ajudar?

Aportacions econòmiques

tuderechoasaber.es ha arrancat gràcies al suport econòmic de més de 150 persones que ens han donat un total de 6.138€ a través de la plataforma de crowdfunding Goteo. Però encara ens queda molt per fer i necessitem la teva ajuda.

Tota petita contribució, fins i tot de 5€ o 10€, ens ajudarà a realitzar millor les tasques de manteniment diari. La teva donació servirà per garantir el bon funcionament de la web, ampliar la nostra xarxa de contactes d'institucions i fer arribar el missatge de la necessitat d'una administració oberta a molta més gent.

A més:

 • Si dónes més de 10 euros t'esmentarem en els agraïments. (Som molt transparents amb el nostre finançament, publicant qui dóna i com gastem els diners. Però també respectem la teva privadesa. Si prefereixes que el teu nom no aparegui, fes-nos-ho saber.)
 • Si dónes més de 400 euros apareixeràs com a patrocinador en la web.

Pots fer-nos arribar la teva donació de les següents maneres:

 • Preferiblement, per transferència bancària al següent compte (gestionada per Access Info Europe, ONG registrada a Espanya):
  Banc: La Caixa, Paseo de la Habana 5, 28036 Madrid
  Número de compte: 2100 - 2133 - 99 - 0200291748
  Per favor, usa la referència "DON-TDAS"
 • Si vols, pots fer-ho a través de PayPal, encara que d'aquesta manera es perd un percentatge en comissions pel camí:

Voluntaris

 • Pots ajudar-nos a traduir el contingut de la web i les sol·licituds al català, al basc i al gallec.
 • Ajuda'ns a difondre aquest projecte, amb una entrada en la teua web o en el teu bloc, per exemple o a través de Twitter recomanant @tuderechoasaber.
 • Si veus algun problema amb la web, avisa'ns, encara estem treballant en ella.
 • Si vols ajudar-nos amb el disseny i la programació de la web, o amb l'administració del servidor, ets més que benvingut, escriu-nos a contacto@tuderechoasaber.es.

Institucions públiques

Si ets una institució pública, pots ser entitat col·laboradora. No pots donar-nos diners però podem col·laborar per fer que la web sigui millor i més col·laborativa. Aquestes són les condicions de col·laboració.