¡Colabora con nosotros!

Entrada lliure als lavabos dels bars

German F hizo esta solicitud de acceso a la información a Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat

La respuesta no ha sido satisfactoria.

De: German F

09 de octubre de 2013

Hola,

Volia saber si l'ajuntament està d'acord a aprovar una ordenança,
com la que s'havia d'aprovar a Barcelona si no fos per la pressió
del PP, que obligui els bars amb terrassa a deixar anar al lavabo a
la gent lliurement. I si s'aprovarà abans d'acabar l'any 2013.

Una salutació

German

Enlace

De: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat

14 de octubre de 2013

Bnevolgut German,

Hem traslladat el seu correu electrònic a l'Àrea de serveis territorials per tal que puguin informar-li el més aviat possible.

Atentament,

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)

-----Missatge original-----
De: German F [mailto:[dirección editada]]
Enviat: dimecres, 9 / octubre / 2013 01:11
Per a: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Tema: solicitud Acceso a la Información - Entrada lliure als lavabos dels bars

Hola,

Volia saber si l'ajuntament està d'acord a aprovar una ordenança, com la que s'havia d'aprovar a Barcelona si no fos per la pressió del PP, que obligui els bars amb terrassa a deixar anar al lavabo a la gent lliurement. I si s'aprovarà abans d'acabar l'any 2013.

Una salutació

German

-------------------------------------------------------------------

Por favor use la siguiente dirección de correo para todas las respuestas a esta solicitud:
[dirección editada]

¿Es [dirección de Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat] la dirección incorrecta para solicitudes Acceso a la Información a Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat? Si es así, por favor contáctenos usando el siguiente formulario:
http://tuderechoasaber.es/ca/help/contact

Atención: Este mensaje y cualquier respuesta que hagas serán publicadas en Internet. Nuestras políticas de privacidad y copyright:
http://tuderechoasaber.es/ca/help/officers

Si encuentra este servicio útil como responsable de Acceso a la Información, pida al responsable de su web que añada un enlace a nuestra web.

mostrar el resto del mensaje

Enlace

De: German F

12 de noviembre de 2013

Bon dia,

La plataforma tuderechoasaber.es m'ha informat que no heu respòs en
un mes, vulnerant la normativa vigent.

Per això us faig un recordatori i us recordo que tenieu l'obligació
de contestar abans de l'11 de novembre de 2013.

German.

Enlace

De: SANTFELIU.Territori
Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat

13 de noviembre de 2013

Benvolgut Sr. German,

En resposta a la seva consulta us comuniquem que de moment no s'ha plantejat la tramitació de cap ordenança que reculli la obligació dels bars amb terrassa a deixar anar al lavabo a la gent lliurement.

Salutacions

Àrea de Serveis Territorials
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

mostrar el resto del mensaje

ADVERTÈNCIA IMPORTANT
Aquest missatge pot contenir informació confidencial. Si no en sou la persona destinatària, o no sou una persona expressament autoritzada per rebre’l, si us plau, esborreu-lo i feu-nos-ho saber immediatament. No heu d’utilitzar, copiar, reenviar, ni distribuir la informació que s’hi inclou, ni, en general, disposar-ne. Si la vostra empresa o organització no permet rebre missatges d’aquesta mena, per favor, feu-nos-ho saber de seguida. El correu electrònic via Internet no permet assegurar la confidencialitat dels missatges que s’envien, ni que es rebin íntegrament o correctament. No s’assumeix cap responsabilitat per aquestes circumstàncies. Si la persona destinatària d’aquest missatge no consent la utilització del correu electrònic via Internet ni la gravació de missatges, us agrairem que ens ho comuniqueu immediatament.
Moltes gràcies.

ADVERTENCIA IMPORTANTE:
Este mensaje puede contener información confidencial. Si usted no es el destinatario del mensaje, o una persona expresamente autorizada para recibir este envío, por favor bórrelo y notifíquenoslo inmediatamente. No debe utilizar, copiar, reenviar, distribuir o, en general, disponer de ninguna forma de la información incluida. Si su empresa no permite la recepción de mensajes de este tipo, por favor háganoslo saber inmediatamente. El correo electrónico vía Internet no permite asegurar la confidencialidad de los mensajes que se transmiten ni su integridad o correcta recepción. No se asume responsabilidad por estas circunstancias. Si el destinatario de este mensaje no consintiera la utilización del correo electrónico vía Internet y la grabación de los mensajes, rogamos lo ponga en nuestro conocimiento de forma inmediata.
Muchas gracias.

DISCLAIMER:
Privileged/Confidential Information may be contained in this message. If you are not the addressee indicated in this message you are not entitled to use, disclose, distribute, copy, print, disseminate or rely on this email in any way. In such case, you should destroy this message, and notify us immediately. Internet e-mail neither guarantees the confidentiality nor the integrity or proper receipt of the messages sent. Does not assume any liability for those circumstances. If the addressee of this message does not consent to the use of Internet e-mail and message recording, please notify us immediately.
Thank you.

Abans d’imprimir aquest correu, pensa si és realment necessari fer-ho: el Medi Ambient és cosa de tothom.

Enlace

German F dejó un comentario (13 de noviembre de 2013)

La resposta no ha estat satisfactòria per què l'ajuntament només ha dit que fins al dia d'avui això no ha estat plantejat, cosa que ja era de suposar.

Però no ha respòs la meva pregunta de si l'ajuntament i el seu equip de govern estan d'acord amb la mesura (i ja no diguem una possible argumentació de la resposta!) ni si pensa aprovar aquesta mesura en un futur proper o no. Ha estat una resposta molt tècnica i òbvia.

A més han trigat més de 30 dies, incomplint la llei.

Link to this

Cosas que hacer con esta solicitud

Cualquiera:
Sólo Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat:

Seguir esta solicitud

Utiliza esta información

Solicitudes similares

Más solicitudes similares